Erős Evő verseny

Kedves Hallgatók!

A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Agrártudományi Szekcióján fakultatív programként lehetőség nyílik a Sárréti Chilifarm Erős evő versenyén részt venni.

Minden Karról 1 fő (illetve 1 pót ember) jelentkezését várjuk. 

A verseny részletei:

Verseny étel: hamburger, csirkeszárny, hot-dog (választható)
Chili: Carolina Reaper chili krém, őrlemény, savanyúság

Díjazás: Első három helyezett kupa, oklevél, 45 000 Ft értékű chili csomag (20.000 Ft, 15 000 Ft, 10 000 Ft) első helyezettnek egy 5 fős ebéd, bemutató a chilifarmon, további résztvevőknek emléklap és egy üveg díjnyertes chili szósz.

Jelentkezni a email címen lehet!

Üdvözlettel:

A szervezők

 

Frissítés dátuma: 2019.04.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.