A Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület bemutatója

A tánciskola 39 éve alakult meg Debrecenben, Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület néven 2014-től működik. Óvodásaik Klasszikus balettet, Művészi tornát, és Modern táncot tanulnak, iskolás táncosaik részére Modern tánc,  Akrobatikus tánc,  valamint Színpadi és Show tánc oktatása folyik tánciskolájukban.  Felnőtt hölgy táncosaik Fitnesz tánc, Felnőtt balett óráikon vehetnek részt, párok részére pedig Társastánc kurzusokat indítanak.

Művészeti vezetőjük: Szathmári Ágnes táncpedagógus, edző, versenybíró

Táncpedagógusaik: Szanyi Krisztina, Bartha Napsugár

Saját táncstúdiójuk Debrecenben a Domb utca 1. szám alatt található.

A most fellépő táncosaik  színpadi show táncosok, akik többféle táncstílust tanulnak. Műsorukban látható produkcióikkal Arany és Ezüst éremeket nyertek el a Magyar Látványtánc és Sportszövetség márciusi versenyén.

Műsor:

  1. MOZART – Mozart korát idézik meg a táncosok modern formában. Az Ifjúsági csoport előadásában a Mozart Rock opera egyik betétdalára készült színpadi táncot láthatnak.
  2. DALLAMOS DÉLELŐTT – A Junior csoport két táncosa előadásában egy  hip-hop produkció következik.
  3. TESTVÉRI SZERETET – Egy csöpp Brodway következik testvérek előadásában, a produkció Nat King Cole híres jazz slágerére készült.
  4. BOHÉM RAPSZÓDIA – Szóló produkció következik az Ifjúsági csoport táncosának előadásában.
  5. MOSZKVA VONALBAN – Ha a reptéren várakozni kell, táncoljunk! Az Ifjúsági csoport rock produkciója következik.
  6. MAGIC RADIO – Amikor a rádió megviccel bennünket....a  Junior csoport két táncosa előadásában egy színpadi tánc produkció következik.
  7. BADLA (ejtsd: Badela) - Az Ifjúsági csoport előadásában egy fúziós hastánc produkciót láthatnak.
  8. KOTIK (ejtsd: Kotyik) - A Junior csoport előadásában egy  modern orosztánc  következik.
  9. STUPID FULL – Utolsó produkciónk a zene gyógyító erejéről szól, a koreográfia a bolondok házába repít el bennünket az Ifjúsági csoport előadásában.

 

 

 

Frissítés dátuma: 2019.04.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.