Szállásajánlat

Hasznos információk a kollégiumi szállással kapcsolatosan, az autóval érkezők számára is!

  • A megérkezést követő regisztráció során minden vendégnek a Veres Péter kollégiumban és a Kossuth Lajos I. számú Kollégiumban is vendégbejelentő lapot kell kitöltenie. A kitöltött nyomtatványt a szálláshely elfoglalásakor a portán kell leadni.
  • A parkolás - mind a két kollegiumban megszálló vendégeink részére - a Böszörményi úti Campuson történik, térítésmentesen. Szervezett autóbuszok segítségével biztosítjuk a Campusok közötti közlekedést.
  • A rendezvény idején a Veres Péter Kollégiumban a beléptető rendszer kikapcsolásra kerül. Így a vendégek belépőkártyát nem, csak szobánként 1 db  szobakulcsot kapnak, melyet a portán minden esetben kötelesek leadni. A kollégiumban ez idő alatt csak a portánál található lift használható. Internethasználatra csak a kollégium aulájában van lehetőség. Hozzáféréshez a jelszó a portán kérhető el.
  • A kollégiumi szobákban EDUROAM rendszer működik, amelyhez Neptun-kódjával minden hallgató csatlakozhat. Azon személyek számára, akik nem rendelkeznek Neptun-kóddal,  az OTDK idejére létrehozott felület biztosít internet elérést, melyhez a szükséges azonosítókat a helyszínre érkezéskor kapják meg.
  • A kollégiumban szállást igénybe vevő vendégek részére a „Házirend szállóvendégeknek” c. dokumentum betartása kötelező érvényű. A házirend a kollégium portáján elérhető. 

Vendégbejelentő lap az I. Kossuth Kollégiumba a Bíráló bizottsági tagok részére

Vendégbejelentő lap a Veres Péter Kollégiumba hallgatók részére

 

 

Frissítés dátuma: 2019.03.18.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.