Dékáni köszöntő

Tisztelt Érdeklődők!

A Debreceni Egyetem egy évtized után ismét otthont adhat az Országos Tudományos Konferencia Agrártudományi Szekciójának. Örülünk, hogy ismét ránk került a sor, hiszen 2018-ban ünnepeltük a debreceni agrárfelsőoktatás alapításának 150. évfordulóját. Megtiszteltetésnek, és Karunk előtti tisztelgésnek tekintjük a 2019. évi rendezés jogát. A rendezés tudjuk, nem kis feladat. Szükség van az oktatók, hallgatók, dolgozók, támogatók összefogására, mint minden nagy feladatban.

Kedves Hallgatók!

Önök megtapasztalhatták, hogy a mezőgazdaság előtt tágabbra nyíltak a lehetőségek, mint valaha, de a megoldandó feladat is nagyobb, mint valaha. „Több élelmiszert kell előállítanunk a következő 30 évben, mint az elmúlt 8000 évben, ugyanakkor kevesebb területen, kevesebb gazdálkodóval.” Kutatás, alkalmazható megoldások nélkül, az Önök találékonysága nélkül ez pedig nem megy. Köszönjük, hogy erre vállalkoznak. Köszönjük a mentortanáraiknak, hogy eljuttattatják Önöket az országos megmérettetésre. Egy kiváló tanítvány a tanár legnagyobb büszkesége.

Reméljük lesz alkalmuk megtapasztalni a debreceni vendégszeretetet.

Várjuk Önöket. Várjuk a mentorokat, a zsűri tagjait, a szakmai előkelőségeket.

 

Prof. Dr. Komlósi István DSc

egyetemi tanár, dékán

 

Frissítés dátuma: 2018.12.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.