Felhívás Országos Tudományos Diákköri Konferencián történő részvételre

Kedves Kolléganők, Kollégák! Kedves Középiskolai tanulók!

Felhívás országos tudományos diákköri konferencián történő részvételre!

A Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karon (Debrecenben) 2019. április 16-18 között kerül megrendezésre az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Agrártudományi Szekciója.

A konferencián várhatóan 320-350 hallgató fogja bemutatni kutatási eredményeit. A konferencián hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal indítani kívánunk egy önálló középiskolás tagozatot! A Kar lehetőséget szeretne biztosítani az OTDK-n történő részvételre középiskolai tanulók számára

Részvételi feltételek:

A középiskolás pályázóknak egy Power Point pályamunka előadást kell készíteniük, amelyben bemutatnak saját megfigyelésen, vagy korábbi, saját kísérleti munkán alapuló tevékenységüket. A bemutató terjedelme ne legyen hosszabb 15-20 diánál! A pályázat témája nem meghatározott, de kapcsolódjon a természethez, a környezethez, az agráriumhoz! Lehet egyénileg vagy csapatban (max. 3 fő) pályázni.

A pályázat (az előadás prezentáció) beadási határideje: 2019. február 15. A beadott pályamunkákat szakmai bizottság értékeli, ezt követően küld értesítést az országos konferencián történő részvételről, ennek feltételeiről.

 

A résztvevő csapatoknak jó munkát kívánunk!

Amennyiben kérdésük merül fel a versennyel kapcsolatban a e-mail címre írjanak.

 

Tisztelettel

Dr. Juhász Csaba                                                                             Dr. Juhász Lajos

egyetemi docens                                                                              egyetemi docens

                                   OTDT Agrártudományi Szekció

ügyvezető elnök                                                                                ügyvezető titkár

Frissítés dátuma: 2019.01.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.